Latvijas mājražotāji - Ceļnieki
Ar sīrupa ražošanu nodarbojamies jau no 2015.gada , kur sākotnēji tas tika gatavots sev un saviem tuvākajiem, turklāt - brīvā dabā uz dzīvas uguns. Pieprasījumam augot ,vide ir pielāgota drošai ražošanai, ir iegūts uztura bagātinātāja ražošanas sertifikāts ,un pašu rokām ir tapusi lapene - vieta, kur nu jau top vairāki mūsu produkti.Visi mūsu produkti , priežu čiekuru sīrups, liķieris un dateļu konjaks - ir laikietilpīgs un rūpīgs process. Tajā piedalamies ne tikai mēs, ar savām zināšanām par produktu ražošanu, bet arī mūsu tuvākie draugi - reizi gadā, kad ir ļauts lasīt priežu čiekurus , mēs sasaucam talku, kur visi ar smaidu uz lūpām dodamies ievākt čiekurus veselam gadam. Priežu čiekuri lasīti Bernātos , lai ievāktie čiekuri būtu kvalitatīvi un kalpotu kā stiprs pamats sīrupam.Kad priežu čiekuru sīrups ir rūpīgi gatavots ar avota ūdeni, vārīts un saliets pudelēs - varam sākt baudīt tā veselīgās īpašības. Tas stiprina imunitāti un tiek izmantots visa vecuma cilvēkiem kā spēcīgs līdzeklis klepus , saaukstēšanās gadījumos un atlabšanai pēc pneimonijas. Arī paši savienojam šo veselīgo ar gardo - pievienojot tējai vai kulinārijas gardumiem.
Ar spēcīgu pamatu un Osvalda zināšanām dzērienu gatavošanā, no 2022.gada tika oficiāli reģistrēta alkoholisko dzērienu ražošana - un plašākai publikai pieejams - priežu čiekuru stiprais alkoholiskais dzēriens un dateļu stiprais alkoholiskais dzēriens.
Šiem produktiem ir unikālas garšas nianses, kas radušās izmantojot dabas veltes un lielu daudzumu pacietības.
Jaunākais no publicētajiem produktiem - dateļu stiprais alkoholiskais dzēriens
ir tapis ar Osvalda aizrautību un vēlmi iemācīties ekskluzīvu dzērienu receptes , un uzlabot tās - kā šajā
gadījumā. Izmantojot tikai dabas veltes , dateles un apelsīni, īpašā gatavošanas procesā tiek savienoti ar paša radīto degvīnu , kopumā radot spēcīgu un unikālu dzērienu - Mežonīgā Datele (alkohola saturs 45%).